חזיר צלוי בדבש עם ירקות ירוקים
חזיר צלוי בדבש עם ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 890 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם מיץ לימון, מלח גס, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 81% המנה הזאת מעולה. נסו חזיר מזוגג דבש עם ירקות נבולים, תאנים צלויות עם ירקות ודבש ויניגרט, ו המרכיב הסודי (דבש): מותן חזיר צלוי דבש-טימין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזיר, צד שומן למעלה, בתבנית אפייה זכוכית גדולה. לשפשף חזיר עם מלח ופלפל.
לטאטא דבש, 4 כפות מיץ לימון, 4 כפות שמן זית, כוסברה, ותימין בקערה קטנה.
יוצקים מעל חזיר; לכסות חזיר רופף עם נייר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה, צולה מדי פעם.
להעביר חזיר למחבת צלייה; מרינדה מילואים. חזיר צלוי 15 דקות. כף 1/4 של המרינדה שמורות על בשר חזיר.
מוסיפים 1/4 מרק כוס למחבת צלייה. חזיר צלוי 15 דקות; כף הנותרים מרינדה מעל.
הוסף 1/4 מרק כוס למחבת. צלוי עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס למרכז של אוגרי חזיר 66°, כ 40 דקות יותר.
הוסף 1/4 מרק כוס למחבת, ערבוב חתיכות השחמה מלמטה.
להעביר חזיר מגש; אוהל עם נייר כסף. מסננים מיצי פאן לתוך כוס מדידה 1 כוס; להוסיף מספיק מרק למדוד 1 כוס נוזלי.
יוצקים לתוך סיר קטן; לשמור על חום נמוך חם.
חום שנותר 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף chard ולזרוק למעיל. מכסים ומבשלים עד chard הוא רך, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
מערבבים במיץ לימון שנותר. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים ירקות על מגש. פרוסת חזיר ולסדר על גבי ירקות.