קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

ירקות חורף-פאייה עוף

ירקות חורף-פאייה עוף
זה הוא יקר למדי. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם כרישה, דלעת סקווש, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. נסו תערובת ירקות חורף עם אורזו בסגנון פאייה, תזונה מאוזנת: פאייה קינואה קלה עם צדפות, צ'וריסו וירוקי חורף, ו פאייה ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
2
מברשת כרישה עם 1 כפית של שמן זית ולסדר בצד 1 של תבנית אפייה גדולה, לחתוך את הצד למטה. בצד השני, לזרוק את הדלעת עם 2 כפיות של שמן זית. מתבלים את הירקות במלח ופלפל וצולים במשך 20 דקות, או עד שזהוב ופשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים את הכרישה לאורכים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, חום 1 כף השמן במחבת פאייה 14 עד 16 אינץ ' או מחבת. מתבלים את העוף במלח ופלפל; מבשלים מעל חום מתון עד לזהב, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
העברה לצלחת.
6
מוסיפים את הבצל ואת שאר 2 כפות שמן למחבת; מבשלים על אש נמוכה עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את צ ' וריסו, זעפרן וקיין; לבשל על חום גבוה בינוני, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את האורז ו 1 1/2 כפיות מלח; לבשל, ערבוב, במשך 2 דקות. מערבבים במלאי, עגבניות, צ ' ארד, כרישה ודלעת.
מרכיבים שתצטרך
9
נסטלי את העוף לאורז, עור כלפי מעלה. מבשלים פאייה על אש נמוכה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים לתנור 350 ואופים במשך 30 דקות, או עד שהמניה נספגת, האורז רך והעוף מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
11
הסר מהתנור ולכסות במגבת; תן לעמוד במשך 10 דקות.
12
הגישו מיד.