אורז בר מלית עם חמוציות, בייקון ופקאנים
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם בייקון, מים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אורז בר פילאף עם פקאן ואוכמניות, פילאף אורז בר עם חמוציות ופקאנים, ו סלט אורז בר עם חמוציות ופקאנים (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף אורז בר במים קרים.
ניקוז היטב; להפריש. בסיר גדול, מבשלים בייקון מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון, הזמנת 1 כף טפטוף בסיר.
מוסיפים בצל לסיר; מבשלים עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אורז בר; מבשלים ומערבבים במשך 3 דקות.
מוסיפים מרק עוף, מים, שרי וקורנית. להביא רותחים; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים במשך 10 דקות.
הסר מהחום. מערבבים סלרי ואוכמניות מיובשות. בינתיים, לחמם תנור ל 350 מעלות F.
העברת תערובת אורז לתבשיל 2 ליטר. מכסים ואופים במשך 45 עד 55 דקות או עד אורז רך ונוזל נספג, ערבוב פעם אחת. מערבבים בפקאנים ובייקון.