קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות27
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

אורז דביק צדפות מעושנות מלית עלה לוטוס

אורז דביק צדפות מעושנות מלית עלה לוטוס
אם יש לכם מים רותחים-חמים, אורז אסיה קצר גרגר דביק, נקניקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. נסו אורז דביק צדפות מעושנות מלית עלה לוטוס, עוף מאודה עלה לוטוס, ו עוף צלוי עם אורז דביק מחבת מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים אורז בנדיבות עם מים קרים בקערה גדולה ולספוג לפחות 2 שעות ועד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים במסננת בינונית ושוטפים היטב תחת מים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
משרים פטריות במים רותחים-חמים (2 כוסות) בקערה בינונית, הופכים פטריות מדי פעם, עד מתרכך, על 1 שעה. הרם את הפטריות, לסחוט עודפי נוזל בחזרה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לגזור ולהשליך גבעולים, ואז דק פרוסות כובעים. שמור 1 פטריות כוס-השריית נוזל וזרק שארית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
קוצצים בצל ירוק, שמירה על חלקים ירוקים לבנים חיוורים נפרדים מחלקים ירוקים כהים. נקניקים רבעים לאורך, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
6
מערבבים יחד שמורות פטריות השריית נוזל, יין אורז, רוטב סויה, סוכר, שמן שומשום, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
יין אורזיין אורז
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
ממלאים את הכיור במים חמים ומשרים 2 או 3 עלי לוטוס (אם משתמשים) עד שהתרככו, כ -15 דקות. פט לוטוס משאיר יבש. בחר את העלה הטוב ביותר (עלים מסוימים עשויים להיות פגומים או פגומים), וזרק את השארית.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
לגזור גזע מרכז ולסדר עלה בצלחת עוגה (יהיה הרבה overhang), חופף עלה מעט כדי לכסות את הפער במרכז.
9
חום ווק על חום גבוה עד טיפת מים מתאדה באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
יוצקים שמן בוטנים בצד של ווק, ואז מערבולת שמן, הטיית ווק לצד המעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
מוסיפים חלקים חיוורים ירוקים ולבנים של בצל ירוק, צנוברים, וג ' ינג ' ר ומערבבים עד צנוברים הם זהובים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
12
מוסיפים נקניק ופטריות ומטגנים עד שהפטריות זהובות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
13
מוסיפים צדפות ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
14
מוסיפים אורז ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
15
מוסיפים תערובת נוזלית ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים, מערבבים בעדינות, עד שנוזל נספג, כ 2 דקות.
16
העברת תערובת אורז לצלחת עוגה (עם או בלי רירית עלי לוטוס) וחלק העליון. מקפלים מעל הצדדים של עלה (אם שימוש) כדי לכסות, ולאחר מכן לאבטח עם שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
17
הגדר מדף ספינת בתוך ווק ניקה ולהוסיף מספיק מים כדי להגיע רק מתחת מדף ספינת, ואז להביא לרתיחה. אדים מלית צלחת עוגה על המדף, מכוסה מכסה, 45 דקות (לחדש את המים לפי הצורך).
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
18
הסר ווק מחום ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות צלחת עוגה מן הספינה עם כפפות תנור.
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
19
הסר שיפוד עלה פתוח, ולאחר מכן מערבבים בצל ירוק. קיפלו את העלה כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
* המילוי יכול להתבצע ועטוף עלה לוטוס (אבל לא מאודה) 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, עד מגניב, ואז מכוסה במגבת נייר לחה.* פטריות יכול להיות ספוג 1 יום קדימה, ואז צונן ב השריית נוזל, מכוסה. * המילוי יכול להישמר חם באוניית קיטור או בתנור 177°; לתנור, לכסות מלית עם מגבת נייר לחה (עדיין בצלחת עוגה), ולאחר מכן לעטוף בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®