אורז דביק צדפות מעושנות מלית עלה לוטוס
אם יש לכם מים רותחים-חמים, אורז אסיה קצר גרגר דביק, נקניקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. נסו אורז דביק צדפות מעושנות מלית עלה לוטוס, עוף מאודה עלה לוטוס, ו עוף צלוי עם אורז דביק מחבת מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים אורז בנדיבות עם מים קרים בקערה גדולה ולספוג לפחות 2 שעות ועד 12 שעות.
מסננים במסננת בינונית ושוטפים היטב תחת מים זורמים קרים.
משרים פטריות במים רותחים-חמים (2 כוסות) בקערה בינונית, הופכים פטריות מדי פעם, עד מתרכך, על 1 שעה. הרם את הפטריות, לסחוט עודפי נוזל בחזרה לקערה.
לגזור ולהשליך גבעולים, ואז דק פרוסות כובעים. שמור 1 פטריות כוס-השריית נוזל וזרק שארית.
קוצצים בצל ירוק, שמירה על חלקים ירוקים לבנים חיוורים נפרדים מחלקים ירוקים כהים. נקניקים רבעים לאורך, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
מערבבים יחד שמורות פטריות השריית נוזל, יין אורז, רוטב סויה, סוכר, שמן שומשום, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה עד שהסוכר מומס.
ממלאים את הכיור במים חמים ומשרים 2 או 3 עלי לוטוס (אם משתמשים) עד שהתרככו, כ -15 דקות. פט לוטוס משאיר יבש. בחר את העלה הטוב ביותר (עלים מסוימים עשויים להיות פגומים או פגומים), וזרק את השארית.
לגזור גזע מרכז ולסדר עלה בצלחת עוגה (יהיה הרבה overhang), חופף עלה מעט כדי לכסות את הפער במרכז.
חום ווק על חום גבוה עד טיפת מים מתאדה באופן מיידי.
יוצקים שמן בוטנים בצד של ווק, ואז מערבולת שמן, הטיית ווק לצד המעיל.
מוסיפים חלקים חיוורים ירוקים ולבנים של בצל ירוק, צנוברים, וג ' ינג ' ר ומערבבים עד צנוברים הם זהובים, על 1 דקה.
מוסיפים נקניק ופטריות ומטגנים עד שהפטריות זהובות, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים צדפות ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים אורז ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים תערובת נוזלית ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים, מערבבים בעדינות, עד שנוזל נספג, כ 2 דקות.
העברת תערובת אורז לצלחת עוגה (עם או בלי רירית עלי לוטוס) וחלק העליון. מקפלים מעל הצדדים של עלה (אם שימוש) כדי לכסות, ולאחר מכן לאבטח עם שיפודים.
הגדר מדף ספינת בתוך ווק ניקה ולהוסיף מספיק מים כדי להגיע רק מתחת מדף ספינת, ואז להביא לרתיחה. אדים מלית צלחת עוגה על המדף, מכוסה מכסה, 45 דקות (לחדש את המים לפי הצורך).
הסר ווק מחום ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות צלחת עוגה מן הספינה עם כפפות תנור.
הסר שיפוד עלה פתוח, ולאחר מכן מערבבים בצל ירוק. קיפלו את העלה כדי להתחמם.
* המילוי יכול להתבצע ועטוף עלה לוטוס (אבל לא מאודה) 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, עד מגניב, ואז מכוסה במגבת נייר לחה.* פטריות יכול להיות ספוג 1 יום קדימה, ואז צונן ב השריית נוזל, מכוסה. * המילוי יכול להישמר חם באוניית קיטור או בתנור 177°; לתנור, לכסות מלית עם מגבת נייר לחה (עדיין בצלחת עוגה), ולאחר מכן לעטוף בחוזקה בנייר כסף.