אורז חום-עלי ענבים ממולאים ברוטב עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל עלים ענבים ממולאים אורז חום ברוטב עגבניות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 156 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, פטרוזיליה שטוחה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עלי ענבים ממולאים באורז חום, עלי ענבים ממולאים כבש ואורז, ו עלי ענבים ממולאים אורז ודומדמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני; מוסיפים אורז 1/2 כפית מלח. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 40 דקות או עד שנוזל נספג.
הסר מהחום; לחשוף וקריר לטמפרטורת החדר.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני נמוך.
הוסף כרישה; לבשל 10 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות (לא חום).
להוסיף שום; לבשל 1 דקה. שמור 1/4 תערובת כרישה כוס; מערבבים הנותרים כרישה לתוך אורז. מערבבים פטרוזיליה ו 7 מרכיבים הבאים (פטרוזיליה דרך 1/8 מלח כפית) לתוך תערובת אורז.
שלב שמור 1/4 תערובת כרישה כוס, עגבניות, ו 1/8 כפית פלפל שחור במחבת; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
יש לשטוף את עלי הענבים במים קרים; לנקז היטב. להתייבש עם מגבות נייר.
הסר גבעולים; להשליך. בחר 24 עלים גדולים; עתודה שנותר עלים לשימוש נוסף. כף 1 כף מעוגלת של תערובת אורז על מרכז כל עלה ענבים. להביא 2 נקודות מנוגדות של עלה למרכז; לקפל מעל מילוי. החל ב 1 צד קצר, להפשיל עלה בחוזקה, ג ' לי רול אופנה. חזור על הליך עם עלים שנותרו.
עלי ענבים ממולאים נסטלה, צדי התפר למטה, ברוטב עגבניות. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך 20 דקות או עד מחומם היטב.