קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

אורז ספרדי מקורי

אורז ספרדי מקורי
המתכון אורז ספרדי מקורי מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. 155 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אורז, רוטב עגבניות, גרעין תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. וזה טוב. נסו אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי), אורז ספרדי, ו האורז הספרדי הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מרק עוף ורוטב עגבניות לרתיחה בסיר קטן, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני ולשמור על מבשלים תוך הכנת החומרים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בינתיים, מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להעביר בייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת, גריז בייקון הזמנה במחבת. קוצצים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מבשלים ומערבבים בצל בשומן בייקון שמור על חום בינוני עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים באורז; מבשלים ומערבבים עד השחמה קלה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
יוצקים מרק עוף רותח ורוטב עגבניות לתערובת אורז; מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות, פלפלים ירוקים ובייקון קצוץ. מתבלים באבקת צ ' ילי, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד שהאורז רך ונוזל נספג, 30 עד 40 דקות. מערבבים זיתים שחורים ותירס לתערובת אורז לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
זיתים שחוריםזיתים שחורים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)