קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות99
מגזין

אורז עם סרדינים

אורז עם סרדינים
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? אורז עם סרדינים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, שום, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. נסו סרדינים עם בסמטי ואורז בר, אורז חום Ochazuke עם אצות Wakame וסרדינים, ו סרדינים על שיפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את sofrito. בתוך תנור גדול cazuela או הולנדי בינוני או סיר כבד אחר, לחמם את השמן על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך וכמעט שקוף, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים את השום, העגבניות, ו 2 צביטות של מלח ומבשלים, ערבוב מעת לעת, עד העגבניות כהה לגוון עמוק יותר של אדום ואת sofrito הוא דביק, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
מלחמלח
4
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
כאשר sofrito מוכן, מפזרים פימנט וזעפרן, לתת את הטעמים להתמזג במשך כמה שניות תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
6
מוסיפים את המניה, מגבירים את החום, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
7
מוסיפים את האורז והאפונה. עם כף עץ, לבדוק את המחבת כדי לוודא את האורז מופץ באופן שווה. בדוק מלח, התאמת התיבול לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
אפונהאפונה
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
8
מבשלים, חשופים, מעל חום בינוני גבוה במשך 10 דקות, בעדינות ערבוב מדי פעם.
9
הסר מהחום.
10
עבודה מהירה, להניח את הסרדינים על פני החלק העליון של האורז כמו חישורים על גלגל, לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום, ולמקם בתנור החם.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
11
אופים עד שרוב הנוזל נספג (זה לא צריך להיות יבש), האורז הוא אל פונטו, עם רק ביס אליו, ואת העיניים של הסרדינים מעונן, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
הסר את cazuela מהתנור ומיד להעביר את האוכל צלחות, לתת את שאר האורז במשך כמה דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מאמר var
14
Type_27_data = {};
15
מאמר
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;