אורז קוקוס אינדונזי עם עוף וקישואים
אורז קוקוס אינדונזי עם עוף וקישואים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1077 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. אם יש לכם ירכיים עוף, אורז, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו אורז קוקוס אינדונזי עם עוף וקישואים, עוף קוקוס אינדונזי קרוק פוט, ו Smoor (עוף אינדונזי ואורז) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת עמוקה גדולה או בתנור הולנדי, מחממים את שמן הבישול על חום גבוה בינוני.
מפזרים את העוף עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
שים את העוף במחבת וחום היטב משני הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן. להפחית את החום נמוך למדי.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים את כוסברה, כמון, אורז, ואת הנותרים 1 1/2 כפיות מלח 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מערבבים בחלב הקוקוס ובמים.
מוסיפים את העוף ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, מערבבים את האורז פעמיים או שלוש, עד שהאורז והעוף כמעט מוכנים, כ -20 דקות. מערבבים את הקישואים, מכסים, ומבשלים עד הסוף, כ 7 דקות יותר. מערבבים את מיץ לימון וכוסברה לתוך האורז.
המלצת יין: gewrztraminer ראוותני הוא ביסודו עם תבלינים כגון כוסברה וכמון. חפשו אחד מ Alsace עבור גוף מלא, ניחוח ורדים עדין-עלה, טעם משמש מתובל.