אורז קוקוס אינדונזי עם עוף וקישואים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1077 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. אם יש לכם ירכיים עוף, אורז, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו אורז קוקוס אינדונזי עם עוף וקישואים, עוף קוקוס אינדונזי קרוק פוט, ו Smoor (עוף אינדונזי ואורז) (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת עמוקה גדולה או בתנור הולנדי, מחממים את שמן הבישול על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מפזרים את העוף עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
3
שים את העוף במחבת וחום היטב משני הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
הסר.
5
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן. להפחית את החום נמוך למדי.
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים את כוסברה, כמון, אורז, ואת הנותרים 1 1/2 כפיות מלח 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את העוף ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, מערבבים את האורז פעמיים או שלוש, עד שהאורז והעוף כמעט מוכנים, כ -20 דקות. מערבבים את הקישואים, מכסים, ומבשלים עד הסוף, כ 7 דקות יותר. מערבבים את מיץ לימון וכוסברה לתוך האורז.