אורז שרימפס-פובלנו
לך לחנות ותביא פלחי לימון, פלפל, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Poblano ממולא צ'וריסו, שרימפס ואורז, מרק תירס Poblano עם שרימפס, ו פלפלים Poblano ממולאים שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן. מערבבים את השקדים ו 1/4 כפית מלח. שמור על תערובת האורז חמה.
בעוד אורז מבשל, לחמם מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים שרימפס עם 1/4 כפית מלח ופלפל שחור. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף 1 1/2 כפיות שמן למחבת.
הוסף poblano; לבשל 3 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית חום בינוני.
הוסף שרימפס; לבשל 4 דקות או עד שרימפס נעשים.
שלב 1/2 כפות שמן, כוסברה, ומיץ לימון, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת כוסברה לתערובת שרימפס; זורקים למעיל. מחלקים אורז באופן שווה בין 4 צלחות; העליון עם תערובת שרימפס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.