אורזו שרימפס יווני
אורזו שרימפס יווני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים העיקרית שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 31 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 582 קלוריות. מתכון פסקטרי זה משרת 6 . לכו לחנות ואספו חמאה, פסטה אורזו, עגבניות מיובשות בשמן, ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 55%. נסו אורזו שרימפס יווני, שרימפס יווני עם אורזו, ו שרימפס יווני עם קישואים, אורזו ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אורזו לפי הוראות החבילה; שוטפים במים קרים ומסננים.
מוסיפים בזיליקום ו -1 כף שמן; זורקים לציפוי ומניחים בצד.
במחבת גדולה הקפיצו שאלוט בחמאה ובשמן שנותר עד שהם רכים.
מוסיפים את קוביות העגבניות, האורגנו והשום; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות.
מוסיפים שרימפס ועגבניות מיובשות; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד שהשרימפס הופך לורוד.
מעבירים ל -5 קראט משומן. סיר איטי. מערבבים פנימה את תערובת האורזו, הגבינה והזיתים. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 2-3 שעות או עד לחימום.