אטריות במרק לימון חריף
אטריות במרק לימון חריף דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 3 . מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, מרק ירקות, ג'ינג'ר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכונים דומים: אטריות סובה במרק עוף לימון-ג'ינג'ר, עשב לימון ותה קר זנגביל, ו מרק עוף עם עשב לימון.
הוראות
לשטוף עשב לימון; לחתוך ולהשליך צמרות קשות מסתיים שורש. לקלף ולהשליך שכבות חיצוניות גסות, ולאחר מכן לרסק את החלק הפנימי הרך עם הצד השטוח של סכין גדולה. קוצצים בגסות 1/4 עלי כוסברה, שומרים את הגבעולים (שומרים עלים נוספים לשימושים אחרים).
במחבת 4-6 ליטר, לשלב מרק, דשא לימון מרוסק, גבעולי כוסברה, בצל ירוק 1/4 כוס, ג ' ינג 'ר, צ' ילי, שום, ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; מכסים, מפחיתים חום כדי לשמור על מבשלים, ומבשלים 30 דקות.
יוצקים דרך מסננת על קערה גדולה; להשליך מוצקים.
בינתיים, במחבת 4-6 ליטר נוספת על חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים אטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז לנשוך, 2 עד 3 דקות.
מחלקים אטריות בין שתי קערות מרק גדולות ומרק מצקת על אטריות.
מפזרים כוסברה קצוצה ונשארו 1/4 כוס בצל ירוק.