אטריות בסגנון קוריאני במרק שעועית מגניב
אטריות בסגנון קוריאני במרק שעועית מגניב הוא טבעוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 557 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך שומשום, מלפפון, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו Mool Gooksu (קוריאני מעורב אטריות מרק אנשובי), צלעות קצרות בסגנון קוריאני עם אטריות, ו שיפודי בשר בסגנון קוריאני עם אטריות אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח אותו.
מוסיפים את האטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך אבל לא רגשני, 5 עד 7 דקות.
לנקז ולשטוף אותם מתחת למים קרים ואז לשים אותם בקערה או סיר של מים קרים.
שים את השעועית, האגוזים, שומשום, רוטב סויה, וכמה טחנות של פלפל שחור בבלנדר עם 3 כוסות של מי קרח. טהור עד חלקה, דליל עם קצת יותר מים אם המרק נראה סמיך. לטעום ולהתאים את התיבול. (אתה יכול לעשות את המרק עד יום קדימה; לכסות בחוזקה ומקרר.)
מסננים את אטריות אודון היטב ולערום אותם במרכז הקערות. מצקת את המרק הקר מסביב.
מקשטים עם מלפפון וכמה זרעי שומשום, טפטוף של שמן שומשום, ואם אתה רוצה, כמה צ ' ילה בצל ירוק; לשרת.
שים את השעועית, האגוזים, שומשום, רוטב סויה, וכמה טחנות של פלפל שחור בבלנדר עם 3 כוסות של מי קרח. טהור עד חלקה, דליל עם קצת יותר מים אם המרק נראה סמיך. לטעום ולהתאים את התיבול. (אתה יכול לעשות את המרק עד יום קדימה; לכסות בחוזקה ומקרר.)
מסננים את אטריות אודון היטב ולערום אותם במרכז הקערות. מצקת את המרק הקר מסביב.
מקשטים עם מלפפון וכמה זרעי שומשום, טפטוף של שמן שומשום, ואם אתה רוצה, כמה צ ' ילה בצל ירוק; לשרת.