אטריות ירוקות וחזיר
אטריות ירוקות וחזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 852 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. אם יש לכם פלפל, פרושוטו, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. נסו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, גולש עם פלפלים ירוקים ואטריות, ו אטריות מוקפצות עם תה ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ואז מוסיפים מלח, לתפוס נדיב מן צלחת המלח שלך, כדי לתבל את הפסטה כפי שהוא מבשל. בזהירות להוסיף פסטה למים ומערבבים ואז לבשל אל דנטה או עד פסטה הוא רך אבל זה עדיין יש ביס אותו במרכז במילים אחרות, לא לבשל אותו עד שהוא רך.
חותכים חזיר לחתיכות דקות, קצרות סרט דמוי ולהפריד אותם לערימה רופפת. ילדים לא כל כך טובים עם סכינים יכול להשתמש במספריים מטבח לחתוך את החזיר.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים חמאה למחבת וממיסים אותה.
הוסף 1 כוס קרם ולחמם אותו דקה.
מוסיפים על כוס גבינה, 4 חופנים גדולים או משהו כזה, ומערבבים כל הזמן עוד דקה ואז מתבלים את הרוטב עם אגוז מוסקט (המרכיב הסודי שלך) ופלפל. לטעום ולהוסיף קצת מלח, במידת צורך.
כבה את החום מתחת לרוטב ולהוסיף את האפונה אליו. הם יתחממו תוך זמן קצר. לאחר מכן, לנקז את הפסטה. ילדים צריכים לגדל עוזרים לנקז פסטה עבורם. לזרוק פסטה עם רוטב במחבת ולהשתמש מלקחיים כדי לעזור לך למשוך פסטה דרך רוטב עד שהוא מצופה באופן שווה.
מפזרים את החזיר וזורקים את הפסטה שוב כדי לשלב אותו. אתה יכול אפילו להוסיף קצת יותר גבינה, אם אתה אומר.
וואו! אטריות ירוקות הן אפילו טעים יותר מאשר אלה לבנים כאשר אתה מוסיף את בשר חזיר וגבינה ואפונה! יאמו!