אטריות פטריות מעורבות מטוגנות סיניות
אטריות פטריות מעורבות מטוגנות סיניות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 549 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. אם יש לכם פטריות צדפות, פטריית אוזן עץ, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו אטריות אורז עם וונטון / רביולי סיני ברוטב פטריות, אטריות סיניות, ו אטריות ירקות סיניות (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף פטריות שחורות במים קרים; להשרות במים כדי לכסות, 15 דקות או עד רך.
ניקוז, שמירה על השריית נוזל; להסיר ולהשליך גבעולים.
יוצקים 3 כוסות (750 מ "ל) מים רותחים על פטרת אוזניים עץ מיובשות; כאשר מגניב, לנקז, להסיר גבעולים לחתוך ג' וליאן.
חותכים פטריות לבנות או קרמיני לחצאים או לרבעים או לפרוסות עבות.
במחבת ווק או גדולה, מחממים 4 כפית (20 מ " ל) של השמן מעל חום בינוני גבוה; מבשלים פטריות שיטאקה עד זהב משני הצדדים. מערבבים בכוס (125 מ "ל) של שיטאקה השריית נוזלים, 1 כף (15 מ" ל) של יין האורז ורוטב סויה; לבשל עד מתאדה נוזל.
חום 1 כף (15 מ " ל) שמן; לבשל פטריות לבן או קרמיני עד הזהב. מערבבים ביין אורז שנותר ומלח; מבשלים עד שהנוזל מתאדה.
חום 1 כפות (15 מ " ל) שמן; מבשלים במבוק יורה וגזר עד הקצוות מתחילים חום. מערבבים בסוכר; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הזהב.
מוסיפים פטריות שיטאקה וקרמני.
בסיר גדול של מים רותחים, לבשל אטריות עד במכרז; לנקז. בינתיים, בווק, חום נשאר שמן על חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף (15 מ "ל) של הבצל הירוק הג' ינג ' ר; לבשל 10 שניות. מערבבים בפטרת אוזניים עץ ג ' וליאן ופלפל לבן; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. מערבבים בשארית שיטאקה השריית נוזל עד כוס (125 מ " ל) ומניה; מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בשליש. מערבבים פטריות צדפות ותערובת פטריות-ירקות פטריות; מבשלים עד פטריות צדפות לרכך. מערבבים ברוטב צדפות תערובת קורנפלור; לבשל עד מעובה. מערבבים בצל ירוק שנותר, פטריות אנוקי, צנוברים ושמן שומשום.
מגישים על אטריות מבושלות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
![יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc]()
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור, מרוכז, פירות הדר ואבן, חומציות משקה פה וליבה חמצמצה, מינרלים.