קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות75
מגזין

אטריות פטריות מעורבות מטוגנות סיניות

אטריות פטריות מעורבות מטוגנות סיניות
אטריות פטריות מעורבות מטוגנות סיניות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 549 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. אם יש לכם פטריות צדפות, פטריית אוזן עץ, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו אטריות אורז עם וונטון / רביולי סיני ברוטב פטריות, אטריות סיניות, ו אטריות ירקות סיניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף פטריות שחורות במים קרים; להשרות במים כדי לכסות, 15 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז, שמירה על השריית נוזל; להסיר ולהשליך גבעולים.
3
יוצקים 3 כוסות (750 מ "ל) מים רותחים על פטרת אוזניים עץ מיובשות; כאשר מגניב, לנקז, להסיר גבעולים לחתוך ג' וליאן.
מרכיבים שתצטרך
4
חותכים פטריות לבנות או קרמיני לחצאים או לרבעים או לפרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
5
במחבת ווק או גדולה, מחממים 4 כפית (20 מ " ל) של השמן מעל חום בינוני גבוה; מבשלים פטריות שיטאקה עד זהב משני הצדדים. מערבבים בכוס (125 מ "ל) של שיטאקה השריית נוזלים, 1 כף (15 מ" ל) של יין האורז ורוטב סויה; לבשל עד מתאדה נוזל.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים לקערה.
7
חום 1 כף (15 מ " ל) שמן; לבשל פטריות לבן או קרמיני עד הזהב. מערבבים ביין אורז שנותר ומלח; מבשלים עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף פטריות שיטאקה.
מרכיבים שתצטרך
9
חום 1 כפות (15 מ " ל) שמן; מבשלים במבוק יורה וגזר עד הקצוות מתחילים חום. מערבבים בסוכר; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים פטריות שיטאקה וקרמני.
מרכיבים שתצטרך
11
בסיר גדול של מים רותחים, לבשל אטריות עד במכרז; לנקז. בינתיים, בווק, חום נשאר שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
12
הוסף 1 כף (15 מ "ל) של הבצל הירוק הג' ינג ' ר; לבשל 10 שניות. מערבבים בפטרת אוזניים עץ ג ' וליאן ופלפל לבן; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. מערבבים בשארית שיטאקה השריית נוזל עד כוס (125 מ " ל) ומניה; מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בשליש. מערבבים פטריות צדפות ותערובת פטריות-ירקות פטריות; מבשלים עד פטריות צדפות לרכך. מערבבים ברוטב צדפות תערובת קורנפלור; לבשל עד מעובה. מערבבים בצל ירוק שנותר, פטריות אנוקי, צנוברים ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
13
מגישים על אטריות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
14
מאמר var
15
Type_27_data = {};
16
מאמר
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

מרכיבים

2501 לב מפאלדי טרי אם אפשרגביע פרוס במבוק יורהגביע פרוס במבוק יורה1251 לב מפאלדי טרי אם אפשר½ כוס גזר פרוס½ כוס גזר פרוס2501 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר ירקות גביע או ציר עוףציר ירקות גביע או ציר עוף101 לב מפאלדי טרי אם אפשרכפית קורנפלור מומס ב 2 כפית (10 מ כפית קורנפלור מומס ב 2 כפית (10 מ " ל) מלאי או מים375חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'12 עוז לבן או פטריות קרמיני12 עוז לבן או פטריות קרמיני251 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אורז סיני או שרי יבש או סאקהיין אורז סיני או שרי יבש או סאקה25חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עוז פטריות אוזניים עץ מיובשותעוז פטריות אוזניים עץ מיובשות1חבילהפטריות enoki, קצוות קשים הוסרופטריות enoki, קצוות קשים הוסרו51 לב מפאלדי טרי אם אפשרכפית שורש זנגביל טחוןכפית שורש זנגביל טחון41 לב מפאלדי טרי אם אפשר¾ כפית סוכר מגורען¾ כפית סוכר מגורען251 לב מפאלדי טרי אם אפשרכפות בצל ירוק קצוץכפות בצל ירוק קצוץ18פטריות שחורות מיובשות (שיטאקה)פטריות שחורות מיובשות (שיטאקה)250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות oz oyster, כל גבעולים קשים הוסרופטריות oz oyster, כל גבעולים קשים הוסרו101 לב מפאלדי טרי אם אפשרכפית רוטב צדפותכפית רוטב צדפות251 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנוברים קלויים tbspצנוברים קלויים tbsp1מיליליטר¼ כפית מלח¼ כפית מלח1מיליליטר¼ כפית שמן שומשום¼ כפית שמן שומשום151 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב סויהרוטב סויה751 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/3 כוס שמן בוטנים או שמן צמחי1/3 כוס שמן בוטנים או שמן צמחי1מיליליטר¼ כפית פלפל לבן¼ כפית פלפל לבן550חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'18 עוז יבש אטריות חיטה או 2 ק 18 עוז יבש אטריות חיטה או 2 ק "ג (1 ק" ג) אטריות טריות

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור, מרוכז, פירות הדר ואבן, חומציות משקה פה וליבה חמצמצה, מינרלים.