אטריות קונג פאו ועוף
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך בצל ירוק, מים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: קונג פאו קישואים, אטריות קונג פאו, ו אטריות קונג פאו.
הוראות
לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה; לשמור על חום.
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עוף בשמן 4 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד במרכז.
מערבבים לערבב תיבול (יבש), מים, סוכר ורוטב סויה לתוך עוף.
חום לרתיחה. מערבבים בבצלים. מרתיחים 30 שניות עד 1 דקה, ערבוב כל הזמן, עד רוטב מעובה. מערבבים אטריות; לזרוק מעיל.
מפזרים בוטנים ופלפל אדום.