אטריות שומשום ובוטנים
אטריות שומשום ובוטנים היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 400 קלוריות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מיץ ליים, שמן שומשום, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. 46 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני אדיר של 80%. אטריות שומשום בוטנים, אטריות שומשום בוטנים, ו אטריות בוטנים שומשום דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מניחים את השומשום בתבנית פאי וטוסט בתנור עד לקבלת צבע זהוב בהיר, 4 עד 6 דקות, ומניחים בצד. בינתיים מבשלים את הפסטה עד לדרגת אל דנטה. לא לבשל יותר מדי.
מסננים, שומרים מעט ממי הפסטה העמילניים, שוטפים ומניחים בצד.
מניחים את חמאת הבוטנים בכוס מדידה גדולה ומיקרוגל לריכוך, 15 שניות.
מקציפים בקערה קטנה עם רוטב הסויה, החומץ, שמן הקנולה, הג ' ינג 'ר, הדבש, הסרירצ' ה, שמן השומשום וגרידת הליים והמיץ. דק עם מי הפסטה העמילניים במידת הצורך, 1 כף בכל פעם. (ההלבשה צריכה להיות עבה, אך נשפכת.)
מניחים את הפסטה בקערת ערבוב גדולה ומוסיפים את הכוסברה והירקות וזורקים עם הרוטב. למעלה עם בוטנים קצוצים ושומשום קלוי ומגישים.