אטריות שומשום קרות
אטריות שומשום קרות יכולות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 786 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חומץ, שמן שומשום, ממרח שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו אטריות שומשום קרות, אטריות שומשום קרות, ו אטריות שומשום קרות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מרכיבים לבסיס הסויה המתוק בלילה שלפני כדי לאפשר את השום להחדיר. בקערה, לשלב את המלפפון והגזר עם שמן העונה קלות עם מלח. שמור.מבשלים אטריות בסיר גדול של מים רותחים ללא מלח על 8-10 דקות. כדי לבדוק אם האטריות מוכנות, למשוך חתיכה ולשבור אותו, אם למרכז יש מרכז קטן מאוד של בצק גלם, זה יצטרך עוד דקה.לאחר אטריות מבושלות, לנקז מיד לשטוף במים קרים: קר יותר טוב!נחלק את האטריות בין ארבע קערות. מערבבים היטב את בסיס הסויה ומחלקים בין הקערות.
הוסף ארבע אונקיות של רוטב שומשום וכמה בוטנים טחונים. למעלה עם מלפפון וסלט גזר, מקשטים עם בצל ירוק. מתכונים נוספים בישול יפני על רפובליקת מזון:מתכון דונבורי ביצה מקושקשת של נובו
בשר בקר בגריל ממולא במתכון אספרגוס
מתכון צ ' ארד אושיטאשי שוויצרי