קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

אטריות שומשום קרות 66

אטריות שומשום קרות 66
אם יש לכם מקל קינמון, סוכר, חומץ אורז לא מלוח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 35%. נסו אטריות שומשום קרות, אטריות שומשום קרות 66, ו אטריות שומשום קרות 66 (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא הראשון 5 מרכיבים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים בכוסברה, קינמון, כוסברה, וצ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום; תלול 45 דקות. מסננים לקערה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לְצַנֵן. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
1
מניחים אטריות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף מים רותחים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו לעמוד עד אטריות רכות, הפרדה מדי פעם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים; להחזיר אטריות קערה. (ניתן להכין 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לפני השימוש, לכסות עם מים חמים; לנקז היטב.)
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים 1/4 מרק כוס לתוך כל אחד 6 קערות רדודות. למעלה עם נבטים, אטריות, רוטב שומשום בוטנים, תפוח, מלפפון, בצל ירוק, וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
7
מקשטים עם תפוחים, בוטנים, זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
8
* אטריות מיובשות ברורות, הידועות גם בשם צלופן או אטריות שקופות; נמכרות בחלק מהמזון האסייתי של כמה סופרמרקטים ובשווקים אסיאתיים.
מרכיבים שתצטרך