אטריות שומשום קרות עם שום זהוב
אטריות שומשום קרות עם שום זהוב הוא טבעוני ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 374 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גזר, ספגטי, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: אטריות שומשום קרות עם שום זהוב, אטריות שומשום קרות, ו אטריות שומשום קרות.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות.
הסר עם כפית מחוררת; להפריש.
מוסיפים סלרי, פלפל וגזר למחבת ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך אבל לא השחמה, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים ספגטי למים רותחים ומבשלים עד רך אך מוצק, 10 עד 12 דקות.
מסננים היטב ולשטוף מתחת למים זורמים קרים.
בקערה גדולה, לטאטא יחד רוטב סויה, חמאת בוטנים, חומץ ושמן שומשום עד מעורבב.
מוסיפים ספגטי לתערובת חמאת בוטנים וזורקים עד שמצופים היטב. מערבבים בירקות מבושלים.
מפזרים שום זהב בצל ירוק על פסטה רק לפני ההגשה.