איך להכין טאפאס
איך לעשות טאפאס יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 642 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם פפריקה, תפוחי אדמה russet, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. נסו טאפאס ביצה מרוסק פטריות (טאפאס דה Setas con Huevo), מלפפון טאפאס, ו מגש טאפאס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב תפוחי אדמה, 2 כוסות שמן זית, ו 3 כפיות מלח במחבת קרה גדולה.
חום נמוך ומבשלים עד תפוחי אדמה מתרככים, 12 עד 15 דקות. להגדיל את החום גבוה ומטגנים עד הזהב, 5 עד 6 דקות.
חום 3 כפות שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל עם 1 כפית מלח בשמן החם עד הבצל התרכך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים שום, צ ' ילה, ופפריקה מעושנת; מבשלים במשך 1 עד 2 דקות. מערבבים עגבניות ולחזור לרתיחה.
העברת תערובת עגבניות לבלנדר, כיסוי, ומחית עד רוטב עגבניות חלק.
מגישים bravas patatas עם רסק עגבניות ומיונז לטבילה.