קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

איך להכין מרק מינסטרונה

איך להכין מרק מינסטרונה
איך להכין מרק מינסטרונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 449 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . לך לחנות ותביא מים, שמן זית, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. עם כפית ציון של 93% המנה הזו מעולה. נסו מרק מינסטרונה, מרק מינסטרונה, ו מרק מינסטרונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן זית בסיר מניות גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיף pancetta; לבשל ומערבבים עד שהוא מתחיל חום, 2 עד 3 דקות. מערבבים בצל וסלרי; מבשלים ומערבבים עד בצל מתחיל להפוך שקוף, על 3 דקות. מערבבים שום טחון ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
יוצקים מרק עוף, מים ועגבניות שזיפים לתערובת הפנצ ' טה והבצל. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
עגבניות שזיףעגבניות שזיף
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
4
מערבבים שעועית חמוציות, כרוב, שעועית חומוס, פתיתי פלפל אדום, תיבול איטלקי, ו 2 כפיות מלח לתוך תערובת מרק. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שעועית חמוציות רכות, הוספת מים נוספים לפי הצורך אם המרק הופך עבה מדי, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שעועית חמוציותשעועית חמוציות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
5
מערבבים בשוויץ chard ומבשלים עד שהתרכך, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
Chard שוויצריChard שוויצרי
6
מערבבים פסטה ולהגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד פסטה מכרז, על 15 דקות. מצקת לתוך קערות העליון עם שמן זית כתית נוספת, פרמזן-רג ' יאנו, ופטרוזיליה איטלקית.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
מצקתמצקת