איך להכין מרק מינסטרונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 449 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . לך לחנות ותביא מים, שמן זית, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. עם כפית ציון של 93% המנה הזו מעולה. נסו מרק מינסטרונה, מרק מינסטרונה, ו מרק מינסטרונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 2 כפות שמן זית בסיר מניות גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיף pancetta; לבשל ומערבבים עד שהוא מתחיל חום, 2 עד 3 דקות. מערבבים בצל וסלרי; מבשלים ומערבבים עד בצל מתחיל להפוך שקוף, על 3 דקות. מערבבים שום טחון ומבשלים עוד דקה.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
יוצקים מרק עוף, מים ועגבניות שזיפים לתערובת הפנצ ' טה והבצל. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
עגבניות שזיף
2 בצלים אדומים קצוצים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
4
מערבבים שעועית חמוציות, כרוב, שעועית חומוס, פתיתי פלפל אדום, תיבול איטלקי, ו 2 כפיות מלח לתוך תערובת מרק. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שעועית חמוציות רכות, הוספת מים נוספים לפי הצורך אם המרק הופך עבה מדי, כ 45 דקות.
מערבבים בשוויץ chard ומבשלים עד שהתרכך, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Chard שוויצרי
6
מערבבים פסטה ולהגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד פסטה מכרז, על 15 דקות. מצקת לתוך קערות העליון עם שמן זית כתית נוספת, פרמזן-רג ' יאנו, ופטרוזיליה איטלקית.