קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

איך להכין מרק מינסטרונה

איך להכין מרק מינסטרונה
איך להכין מרק מינסטרונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 449 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . לך לחנות ותביא מים, שמן זית, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. עם כפית ציון של 93% המנה הזו מעולה. נסו מרק מינסטרונה, מרק מינסטרונה, ו מרק מינסטרונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן זית בסיר מניות גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיף pancetta; לבשל ומערבבים עד שהוא מתחיל חום, 2 עד 3 דקות. מערבבים בצל וסלרי; מבשלים ומערבבים עד בצל מתחיל להפוך שקוף, על 3 דקות. מערבבים שום טחון ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
יוצקים מרק עוף, מים ועגבניות שזיפים לתערובת הפנצ ' טה והבצל. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
עגבניות שזיףעגבניות שזיף
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מערבבים שעועית חמוציות, כרוב, שעועית חומוס, פתיתי פלפל אדום, תיבול איטלקי, ו 2 כפיות מלח לתוך תערובת מרק. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שעועית חמוציות רכות, הוספת מים נוספים לפי הצורך אם המרק הופך עבה מדי, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שעועית חמוציותשעועית חמוציות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
5
מערבבים בשוויץ chard ומבשלים עד שהתרכך, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Chard שוויצריChard שוויצרי
6
מערבבים פסטה ולהגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד פסטה מכרז, על 15 דקות. מצקת לתוך קערות העליון עם שמן זית כתית נוספת, פרמזן-רג ' יאנו, ופטרוזיליה איטלקית.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב קצוץ, או יותר לפי הטעםכרוב קצוץ, או יותר לפי הטעם425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית חומוס, סחוטהשעועית חומוס, סחוטה794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות שזיף, מרוסקות בסדרעגבניות שזיף, מרוסקות בסדר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץסלרי קצוץ9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית חמוציות, קליפהשעועית חמוציות, קליפה1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרפסטה דיטליניפסטה דיטליני591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, לטפטוףשמן זית כתית מעולה, לטפטוף591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה שטוחה איטלקית קצוצהפטרוזיליה שטוחה איטלקית קצוצה4ציפורןשום, טחוןשום, טחון6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחוןמלח ופלפל שחור טחון1אוראו ממולאים כפוליםתיבול איטלקיתיבול איטלקי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'pancetta קצוץpancetta קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת היטב-רג'יאנוגבינת פרמזן מגוררת היטב-רג'יאנו1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי פלפל אדום, או לפי הטעםפתיתי פלפל אדום, או לפי הטעם2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1חבורהChard שוויצרי, קצוץChard שוויצרי, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים, ועוד לפי הצורךמים, ועוד לפי הצורך