איך להכין סנדלר אפרסק
כיצד להכין סנדלר אפרסק דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1211 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך גבינת jarlsberg, גבינת מוצרלה, חצי שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. . וזה די טוב. מתכונים דומים: סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, איך להכין סנדלר אפרסק, ו מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק").
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים וחצי וחצי. מתבלים במלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט.
מניחים גרוס Jarlsberg ו מוצרלה בקליפת העוגה.
יוצקים תערובת ביצים על גבינות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים במשך 25 דקות, או עד הקרום הוא זהוב ומילוי מוגדר. אפשר להגדיר 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.