איך להכין עוגת טמלה
אם יש לכם חלב, מלח, סלסה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה נהדר. מתכונים דומים: פשטידת עוף מבושלת איטית., איך להכין עוגת טמלה, ו עוגת הטמל של אמא.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
רססו צלחת תבשיל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מבשלים ומערבבים בשר טחון בתנור הולנדי על אש בינונית גבוהה עד שהבשר מתחיל להשחים ולשחרר מיצים, כ 5 דקות.
להפחית את החום בינוני ומערבבים בפלפלים poblano, מלח, סלסה, אורגנו, ואבקת צ ' יפוטלה; לבשל ומערבבים עד בשר מתובל הוא מתפורר וכבר לא ורוד, על 10 דקות.
מערבבים חבילה אחת של מאפין תירס לערבב בקערה גדולה עם ביצה 1 ו 1/3 כוס חלב.
להקציף לשלב. בקערה גדולה נפרדת, מערבבים את החבילה השנייה של מאפין תירס עם ביצה 1, 1/3 כוס חלב וחצי מהגבינות צ 'דר ומונטריי ג' ק.
מורחים את תערובת מאפין תירס מוכן ללא גבינה לתבנית אפייה מוכנה.
מפזרים תירס על תערובת מאפין, ואחריו מחצית הגבינות שנותרו, ואז תערובת הבשר.
כף תערובת מאפין תירס עם גבינה על גבי בשר בקר בזהירות להפיץ על החלק העליון עם מזלג, משאיר כחצי אינץ ' מן הקצוות של המחבת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50-60 דקות, עד חום זהוב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.