איך לעשות פילאף אורז קלאסי
איך לעשות פילאף אורז קלאסי דורש על 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 347 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . 1034 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, אורז, מלח ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. . מתכונים דומים: פילאף אורז קלאסי, פילאף אורז קלאסי, ו פילאף אורז קלאסי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים חמאה ושמן זית בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל משחימים קלות, 7 עד 8 דקות.
שלב תערובת אורז ובצל בתבנית תבשיל 9x13 אינץ ' להציב על תבנית אפייה. מערבבים היטב כדי לצפות את האורז.
מערבבים ציר עוף, מלח, זעפרן, ופלפל קאיין בסיר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים במשך 5 דקות.
יוצקים תערובת עוף על אורז בצלחת התבשיל ומערבבים לשלב.
מורחים תערובת באופן שווה לאורך החלק התחתון של המחבת. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום כבד.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר לנוח, מכוסה, במשך 10 דקות.
הסר רדיד ו fluff עם מזלג להפריד את גרגרי האורז.