קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

איך מכינים חמוצים לחם וחמאה

איך מכינים חמוצים לחם וחמאה
איך להכין לחם וחמוצים חמאה נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 337 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 705 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם זרעי סלרי, מלח, מלפפונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו לחם חמוץ חמאה, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים יחד מלפפונים, בצל, פלפלים ירוקים, שום ומלח. אפשר לעמוד כ 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
מלפפוןמלפפון
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בסיר גדול מערבבים את חומץ הסיידר, הסוכר הלבן, זרעי החרדל, זרעי הסלרי, ציפורן שלמה וכורכום. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
זרעי חרדלזרעי חרדל
ציפורן שלמהציפורן שלמה
זרעי סלריזרעי סלרי
סוכר מגורעןסוכר מגורען
כורכוםכורכום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מסננים נוזלים מתערובת המלפפון. מערבבים את התערובת לתערובת החומץ הרותחת.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
חומץחומץ
4
מסירים מהאש זמן קצר לפני שהתערובות המשולבות חוזרות לרתיחה.
5
מעבירים למיכלים סטריליים. אוטמים ומצננים במקרר עד להגשה.