אלמה בלנקה של לה קונדסה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, לפי משקל היביסקוס פרח, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Perrito De Sal של La Condesa, מרגריטה טפאצ'י של לה קונדסה, ו Ahumado Seco של La Condesa.
הוראות
כדי להפוך את habanero infused tequilao: לשלב את habanero וטקילה במיכל sealable. לאפשר לו להחדיר במשך 4 שעות, זן, ולאחסן בבקבוק זכוכית.
כדי להפוך את מלח היביסקוס: לשלב את היביסקוס, מלחים, וסוכר במטחנת תבלינים נקייה. דופק עד גבישים גדולים הם ריסקו אבל לא מופחת אבקה, על 10 פולסים קצרים. לאחסן במיכל sealable.
כדי להפוך את הקוקטייל: לערבב את גרעיני התירס קשה שייקר קוקטייל עד שהם הופכים קרמי וחלבי.
מוסיפים את הטקילה החדורה, ליקר זנגביל, מיץ לימון, מיץ אננס, צוף אגבה וממלאים בקרח. תלחץ חזק במשך 20 שניות.
להרטיב את השפה של כוס קופה עם טריז לימון ולחץ על הקצה לתוך מלח היביסקוס. קוקטייל זן כפול לתוך זכוכית. ערפל עם אבסינת ומגישים.