זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, לפי משקל היביסקוס פרח, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Perrito De Sal של La Condesa, מרגריטה טפאצ'י של לה קונדסה, ו Ahumado Seco של La Condesa.
הוראות
1
כדי להפוך את habanero infused tequilao: לשלב את habanero וטקילה במיכל sealable. לאפשר לו להחדיר במשך 4 שעות, זן, ולאחסן בבקבוק זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habanero
טקילה
2
כדי להפוך את מלח היביסקוס: לשלב את היביסקוס, מלחים, וסוכר במטחנת תבלינים נקייה. דופק עד גבישים גדולים הם ריסקו אבל לא מופחת אבקה, על 10 פולסים קצרים. לאחסן במיכל sealable.
מרכיבים שתצטרך
היביסקוס
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
כדי להפוך את הקוקטייל: לערבב את גרעיני התירס קשה שייקר קוקטייל עד שהם הופכים קרמי וחלבי.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים
4
מוסיפים את הטקילה החדורה, ליקר זנגביל, מיץ לימון, מיץ אננס, צוף אגבה וממלאים בקרח. תלחץ חזק במשך 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
0.5 כפית מלח
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(מקרטון)
טקילה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכר אדום גס
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
5
להרטיב את השפה של כוס קופה עם טריז לימון ולחץ על הקצה לתוך מלח היביסקוס. קוקטייל זן כפול לתוך זכוכית. ערפל עם אבסינת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
אונקיות נוזל אבסינת
1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים
היביסקוס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום