קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות1
ציון בריאות5
מגזין

אלמה בלנקה של לה קונדסה

אלמה בלנקה של לה קונדסה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, לפי משקל היביסקוס פרח, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Perrito De Sal של La Condesa, מרגריטה טפאצ'י של לה קונדסה, ו Ahumado Seco של La Condesa.

הוראות

1
כדי להפוך את habanero infused tequilao: לשלב את habanero וטקילה במיכל sealable. לאפשר לו להחדיר במשך 4 שעות, זן, ולאחסן בבקבוק זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
טקילהטקילה
2
כדי להפוך את מלח היביסקוס: לשלב את היביסקוס, מלחים, וסוכר במטחנת תבלינים נקייה. דופק עד גבישים גדולים הם ריסקו אבל לא מופחת אבקה, על 10 פולסים קצרים. לאחסן במיכל sealable.
מרכיבים שתצטרך
היביסקוסהיביסקוס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
כדי להפוך את הקוקטייל: לערבב את גרעיני התירס קשה שייקר קוקטייל עד שהם הופכים קרמי וחלבי.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים
4
מוסיפים את הטקילה החדורה, ליקר זנגביל, מיץ לימון, מיץ אננס, צוף אגבה וממלאים בקרח. תלחץ חזק במשך 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
(מקרטון)(מקרטון)
טקילהטקילה
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
סוכר אדום גססוכר אדום גס
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
5
להרטיב את השפה של כוס קופה עם טריז לימון ולחץ על הקצה לתוך מלח היביסקוס. קוקטייל זן כפול לתוך זכוכית. ערפל עם אבסינת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
אונקיות נוזל אבסינתאונקיות נוזל אבסינת
1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים
היביסקוסהיביסקוס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

מרכיבים