תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין את הג'ו המרושל של אמא בבית. מתכון ללא חלב זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. אם יש לכם בשר בקר טחון, יין, חומץ יין אדום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 80%, שהוא מוצק. אמא של סלופי ג'ו, אמא של סלופי ג'ו ממולאים פלפלים, ו סלופי ג'ו פלוס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
על אש בינונית בסיר עם תחתית עבה, שלבו את השמן, הבצל האדום, הפלפלים והג ' לפנוס. מבשלים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 כף חלפיניו, פרוס דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבשר הטחון והחזיר. מבשלים, שוברים את הבשר לגושים קטנים כשהוא משחים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מוסיפים את השום ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
4
מסננים עודפי שומן לפי הצורך.
5
מוסיפים את רוטב העגבניות, רסק העגבניות, החומץ, היין, ווסטרשייר, הסוכר, הפפריקה, המלח, הפלפל השחור, הקאיין, הכמון והחרדל. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פינו נואר, מלבק וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור סלופי ג ' ו. כל היינות האדומים האלה משתלבים היטב עם בשר בקר טחון ורוטב עגבניות של סלופי ג ' ו. ארטזין מנדוצ ' ינו זינפנדל עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
ארטזין מנדוצ ' ינו זינפנדל
נופך כהה, כמעט צבע אדום ורמיליון בולט בזכוכית, עשירה ועמוקה בהרבה מבצירים קודמים. ניחוחות של פירות אדומים שולטים, מראה רימון, דובדבן ובויסנברי, מודגש על ידי פלפל לבן תבלין אלון ארז. טעמים מעלים חיוך, באמת' זיני ' בראשות פטל ולוגנברי מוצג יפה עם פלפל אנגלי ואופי תבלינים זינפנדל קלאסי. יין זה הוא כמעט קטיפה, עגול וציפוי, עם טאנינים דגנים עדינים וגימור ארוך בהחלט, מה שמרמז על פוטנציאל ההזדקנות עם מורכבות וניואנסים נוספים שטרם נחשפו. ובכל זאת, זה יביא חיוך של סיפוק מיידי, במיוחד בשילוב עם בשרים צלויים חזקים, פסטות עשירות כמו ריגטוני בולונז, תבשילים דשנים וגבינות אומנותיות.