אמברוזיה
ייתכן שאמברוזיה היא רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 317 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קוקוס, ענבים, מרשמלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אמברוזיה, אמברוזיה, ו אמברוזיה (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים קוקוס על תבנית אפייה גדולה. טוסט, ערבוב מדי פעם, עד חום בהיר, 8 עד 10 דקות.
בואו מגניב. שים 4 קערות קינוח במקרר כדי להירגע.
לקלף תפוזים ואשכוליות, הסרת תמרת לבנה. עובד מעל קערה כדי לתפוס מיצים, לחתוך קטעים מן הממברנה. שים פירות באותה קערה. (לקבלת הוראות לחתוך מקטעי הדר מושלם, ראה רצועת קצה, שמאל.)
ממש לפני ההגשה, מערבבים קוקוס מקורר, ענבים, סוכר (להתאים את כמות הטעם) ומרשמלו לקערה עם תפוזים ואשכוליות. מערבבים בעדינות כדי למנוע פירוק קטעי הדר.
אמברוזיה כפית לתוך קערות צוננות ולמעלה כל אחד עם דובדבן.
מגישים אמברוזיה עם עוגיות חמאה או פרוסות של עוגה פאונד, אם תרצה בכך.