אמנון בסגנון מרוקאי עם כמון, מנגו וכוסברה
אמנון בסגנון מרוקאי עם כמון, מנגו וכוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. אם יש לכם מנגו, כוסברה טחון, פילה אמנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלסה צלויה עם שעועית שחורה, מנגו, ליים וכוסברה, כמון, סלט ביצים כוסברה (Ensalada de Huevo con Comino Y כוסברה), ו אמנון עם כוסברה פסטו (TILAPIAn A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מתבלים את שני הצדדים של פילה אמנון במלח ופלפל שחור. לשפשף כמון וכוסברה בכל רחבי שני הצדדים של פילה.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים פילה אמנון ומבשלים 3 עד 5 דקות לכל צד, עד דגים הוא מזלג מכרז. בינתיים, בקערה קטנה, לשלב מנגו וכוסברה. למעלה אמנון עם תערובת מנגו רק לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.