קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

אמנון עם הדר בגנה קאודה

אמנון עם הדר בגנה קאודה
אם יש לך בערך 25 דקות לבלות במטבח, אמנון עם הדרים בגנה קאודה עשוי להיות מתכון סופר נטול גלוטן, ראשוני ופסקיטרי שכדאי לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-35 גרם חלבון, 13 גרם שומן ובסך הכל 263 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית המשרתת 6. 22 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש אנשובי, מיץ תפוזים, שום וחמאה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 65%. מתכונים דומים: אספרגוס חרוך עם הדרים באגנה קאודה, באגנה קאודה ובאגנה קאודה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מבשלים את החמאה ו-2 כפות שמן זית כתית מעולה בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד בינונית רק עד שהחמאה נמסה, תוך ערבוב תכוף.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד (24 ספירה) שרימפס מבושל1 פאונד (24 ספירה) שרימפס מבושל
1-1/4 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים1-1/4 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
10 אונקיות ריבת פטל10 אונקיות ריבת פטל
3
מוסיפים את האנשובי ומערבבים עד שהאנשובי נמס, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
4
מוסיפים את השום ומבשלים רק עד לריח, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
5
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את מיץ התפוזים, הבזיליקום וקליפת הלימון והתפוז. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
כתוםכתום
לוקטלי פקורינו רומנולוקטלי פקורינו רומנו
16 שרימפס ג'מבו מבושלים, מקולפים ומפותלים, עם זנבות16 שרימפס ג'מבו מבושלים, מקולפים ומפותלים, עם זנבות
זיגוג שזיפים, 1 כוס שמורה (מתכון למעלה)זיגוג שזיפים, 1 כוס שמורה (מתכון למעלה)
בצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידותבצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידות
6
ניתן להכין את רוטב הבנה קאודה יום אחד קדימה. מצננים, ואז מכסים ומקררים. לחמם מחדש לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שזיפים, 1 כוס שמורה (מתכון למעלה)זיגוג שזיפים, 1 כוס שמורה (מתכון למעלה)
7
בינתיים, מחממים תנור ל-200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
8
מפזרים את הדג במלח ופלפל ומברישים את שני צידי הדג בשתי כפיות הנותרות של שמן זית כתית מעולה. עובדים ב-2 מנות, מטגנים את הדג עד שהוא אטום במרכזו, כ-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד (24 ספירה) שרימפס מבושל1 פאונד (24 ספירה) שרימפס מבושל
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
קלמנטינות, 3 כל אחתקלמנטינות, 3 כל אחת
9
מעבירים דגים לצלחת. מכסים בנייר כסף ושומרים חמים בתנור תוך כדי בישול מנת הדג השנייה.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, 3 כל אחתקלמנטינות, 3 כל אחת
ציוד שתשתמש בו
4 בצל ירוק פרוס דק בזווית4 בצל ירוק פרוס דק בזווית
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
10
מטפטפים את הרוטב על ומסביב לדג ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שזיפים, 1 כוס שמורה (מתכון למעלה)זיגוג שזיפים, 1 כוס שמורה (מתכון למעלה)
קלמנטינות, 3 כל אחתקלמנטינות, 3 כל אחת

יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

ניתן לשלב אמנון עם פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג'יו. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.