אמנון עם חמאה בלסמית משוננת ופרפלה שמנת עם בייקון, עגבניות ואפונה
אמנון עם חמאה בלסמית משוננת ופרפלה שמנת עם בייקון, עגבניות ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1191 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 130 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, קמח, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מעולה. מתכונים דומים: אמנון עם חמאה בלסמית משוננת ופרפלה שמנת עם בייקון, עגבניות ואפונה, חלק חגיגה I: שמנת farfalle עם אפונה ובייקון, ו קרם Farfalle עם סלמון ואפונה.
הוראות
1
מחממים סיר מים לרתיחה, מלח את המים ומבשלים פסטה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מחממים מחבת גדולה עמוקה עם 1 כף שמן זית כתית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בייקון ופריך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מוסיפים בצל, שום, עלה דפנה ופטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד רך אך לא משחימים, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים עגבניות, למחוץ אותם עם כף עץ ומבשלים 15 דקות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מתבלים את הדגים במלח ופלפל. דג אבק עם קמח ולנער עודף.
חום 2 כפות שמן זית כתית נוספת במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. לבשל דגים 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
בעוד דגים מבשלים, מערבבים אפונה לתוך רוטב, לחזור לבועה ומערבבים גבינת מסקרפונה. להתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
הסר דגים ממחבת לצלחת ולכסות באופן רופף עם נייר כדי להתחמם. להפחית את החום בינוני ולהוסיף חמאה למחבת. חמאה חומה, 2 עד 3 דקות, מערבבים בלסמי ומבשלים 1 עד 2 דקות כדי להפחית בחצי.
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.