אמנון עם קרום תפוחי אדמה סגול ושמן צ'ייב רוזמרין
אמנון עם קרום תפוחי אדמה סגול ושמן רוזמרין צ'ייב נטול גלוטן,, pescatarian, ו דל פחמימות, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל, חמאה, תפוחי אדמה סגולים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 20 דקות. מתכונים דומים: אמנון עם קרום תפוחי אדמה סגול ושמן צ'ייב רוזמרין, תפוחי אדמה פרמזן & אמנון מצופה צ'ייב, ו סגול בטטה וחומוס סיר מרק פאי עם ביסקוויטים רוזמרין.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את פילה הדגים על משטח עבודה ומתבלים במלח ופלפל. מעל כל פילה עם מספיק חתיכות של תפוחי אדמה כדי לכסות לחלוטין את פני השטח של הדגים, כיסוי תפוחי אדמה כמו שלבקת חוגרת.
מפזרים את תפוחי האדמה עם קצת יותר מלח ופלפל, ואת 1 כף עלי רוזמרין.
מחממים מחבת גדולה, חסינת תנור על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שמן הזית והחמאה. כאשר החמאה נמסה והשמן חם מוסיפים את הדג, צד תפוחי האדמה למטה.
מניחים את המחבת בתנור ואופים עד הדג מבושל דרך, על 15 עד 17 דקות.
בינתיים, לשלב את שמן זית כתית, עירית, הנותרים 1 כף רוזמרין, מלח ופלפל בקערה קטנה.
כדי לשרת, מניחים את הדג על צלחות הגשה, בצד תפוח אדמה למעלה.
טפטף את הדג ואת הצלחת עם שמן צ ' ייב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.