אמנון פו בויז
גשו לסופר וקנו חסה, מיונז, רוטב חריף וצ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 8 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו בנים בריאים בגריל Tilapia Po', נערים tilapia פו בגריל עם רוטב טרטר תוצרת בית, ו Tilapian ברוטב פטריות (Tilapian en Salsa de Champiñones) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה רדודה, לשלב את תיבול קמח ופירות ים. מעיל את אמנון עם תערובת הקמח (הקשה על כל עודף).
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מבשלים את אמנון בקבוצות עד מבושל דרך, 3 עד 4 דקות לכל צד, הוספת שמן יותר למחבת במידת הצורך.חלוקת באופן שווה, להפיץ את המיונז על באגט. טופס כריכים עם באגט, חסה, צ ' יפס חמוצים, ו אמנון.
מגישים עם רוטב חריף וצ ' יפס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.