אמנון פריך הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 2127 קלוריות, 298 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. גשו לסופר וקנו את התיבול הישן של המפרץ, סודה לשתיה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. אמנון פריך, טאקו דג אמנון פריך, ו אמנון אפוי פריך דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
דג מלח ופלפל.פילה אבק עם 1/3 כוס קמח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
2
מערבבים ביצה עם חלב חמאה בקערה אחת.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים קמח, קמח תירס, סודה לשתייה ואבקת אפייה, מפרץ ישן בקערה אחרת.טובלים את כל הדגים המשוריינים לביצה ואז תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שמן חום בינוני-גבוה במחבת גדולה.פריי, מסתובב אחרי 2 דקות בכל צד.מלח ברגע שאתה מוציא מחבת.צריך להיעשות בשלוש קבוצות.
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.