קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

אמנון קרום אגוז מקדמיה

אמנון קרום אגוז מקדמיה
צריך ללא גלוטן, ללא חלב ומנה עיקרית פסקטרית? אמנון קרום אגוזי מקדמיה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 60 גרם שומן, ובסך הכל של 721 קלוריות. אם יש לכם פלפל, סוכר חום, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. עם כפית ציון 95%, המנה הזו מעולה. נסו אמנון קרום מקדמיה, אמנון מקדמיה תוצרת בית, ו {ללא גלוטן} מקדמיה וקוקוס אמנון קרום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור של התנור. מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
שלב במעבד מזון אגוזי מקדמיה, רוטב סויה, שום, רוטב חריף, סוכר חום, שמן זית ופלפל שחור; מערבבים עד שהתערובת היא עקביות הדבק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מקדמיהאגוזי מקדמיה
פלפל שחורפלפל שחור
סוכר חוםסוכר חום
רוטב חריףרוטב חריף
שמן זיתשמן זית
רוטב סויהרוטב סויה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
כף שכבה עבה מתערובת המקדמיה על גבי כל פילה אמנון.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
אגוזי מקדמיהאגוזי מקדמיה
4
מניחים את תערובת מקדמיה הדגים-בצד כלפי מעלה על תבנית האפייה המוכנה. מתחת לצלייה מבשלים דגים עד שקרום המקדמיה מזהיב והאמנון מתקלף בקלות, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מקדמיהאגוזי מקדמיה
אמנוןאמנון
קרוםקרום
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות עבור אמנון. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר.
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.
Bright yellow/gold color, quite luminous. Superb smoky toasty nose, typical for this grape on limestone in Alsace (no new oak in our wines, just very long total lees contact). Some light reductive aromas that actually fit the style of dry Pinot-Gris. The palate is rich and creamy, with a velvety texture yet fully dry. It is an easy wine to drink now as there is no unnecessary weight. The finish is nice and round but fully dry. The complex limestone blend brings great acid balance and a certain weight. It should develop very nicely over the next few years.