אמנון שום לימון
אם יש לכם פתיתי פטרוזיליה, מיץ לימון, אמנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מדהים. מתכונים דומים: אמנון שום לימון, אמנון שום לימון, ו אמנון עם שום ולימון.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לרסס צלחת אפייה עם תרסיס בישול שאינו מקל.
יש לשטוף פילה אמנון מתחת למים קרים, ולטפוח יבש עם מגבות נייר.
מניחים פילה בתבנית אפייה.
יוצקים מיץ לימון על פילה, ואז טפטוף חמאה על גבי.
מפזרים שום, פטרוזיליה ופלפל.
אופים בתנור שחומם מראש עד הדג הוא לבן פתיתים כאשר נקרע לגזרים עם מזלג, על 30 דקות.