אמנון שלם מטוגן עם בזיליקום וצ'ילי
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? אמנון מטוגן שלם עם בזיליקום צ'ילי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1467 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 128 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו רוטב דגים, כוסברה, שמן בישול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: אמנון מטוגן בתנור עם חמאת לימון בזיליקום, פאן מטוגן אמנון עם בזיליקום ליים Beurre Blanc על מיטה של וילט, ו פטריות מוקפצות עם לימון וצ'ילי.
הוראות
מחממים שמן 1 ליטר בסיר עמוק או בסיר גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C). אם אין לך מדחום, ואז לטבול את הראש של הדג לתוך השמן; אם זה רוחש, זה מוכן, אם זה לא לרחוש, ואז לחכות כמה דקות ולנסות שוב.
יש לשטוף את הדג ולייבש היטב. לעשות כמה חריצים זוויתי לאורך הגוף של הדג, חיתוך עד עצמות הצלעות. הפוך שני חריצים לרוחב לאורך החלק האחורי של הדג, מכף רגל ועד ראש, משני צדי הסנפיר הגבי. חתכים אלה יבטיחו בישול מהיר ושריריות מקסימלית.
בעדינות להחליק את הדגים לתוך השמן ומטגנים עד פריך, 7 עד 10 דקות. בזהירות להסיר את הדג מן השמן ולתת לו לנקז על מגבות נייר.
בעוד הדגים מנקזים, מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה. מבשלים ומערבבים את פלפלים צ ' ילי, שום, בצל בשמן החם עד להשחמה קלה, 5 עד 7 דקות. מערבבים את רוטב הדגים ורוטב הסויה לתוך התערובת, מסירים מהחום, ומקפלים את הבזיליקום התאילנדי והכוסברה לתערובת.
יוצקים את הרוטב על הדגים כדי לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה