קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות43
מגזין

אמנון שלם מטוגן עם בזיליקום וצ'ילי

אמנון שלם מטוגן עם בזיליקום וצ'ילי
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? אמנון מטוגן שלם עם בזיליקום צ'ילי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1467 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 128 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו רוטב דגים, כוסברה, שמן בישול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: אמנון מטוגן בתנור עם חמאת לימון בזיליקום, פאן מטוגן אמנון עם בזיליקום ליים Beurre Blanc על מיטה של וילט, ו פטריות מוקפצות עם לימון וצ'ילי.

הוראות

1
מחממים שמן 1 ליטר בסיר עמוק או בסיר גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C). אם אין לך מדחום, ואז לטבול את הראש של הדג לתוך השמן; אם זה רוחש, זה מוכן, אם זה לא לרחוש, ואז לחכות כמה דקות ולנסות שוב.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יש לשטוף את הדג ולייבש היטב. לעשות כמה חריצים זוויתי לאורך הגוף של הדג, חיתוך עד עצמות הצלעות. הפוך שני חריצים לרוחב לאורך החלק האחורי של הדג, מכף רגל ועד ראש, משני צדי הסנפיר הגבי. חתכים אלה יבטיחו בישול מהיר ושריריות מקסימלית.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
בעדינות להחליק את הדגים לתוך השמן ומטגנים עד פריך, 7 עד 10 דקות. בזהירות להסיר את הדג מן השמן ולתת לו לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מניחים על מגש גדול.
5
בעוד הדגים מנקזים, מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה. מבשלים ומערבבים את פלפלים צ ' ילי, שום, בצל בשמן החם עד להשחמה קלה, 5 עד 7 דקות. מערבבים את רוטב הדגים ורוטב הסויה לתוך התערובת, מסירים מהחום, ומקפלים את הבזיליקום התאילנדי והכוסברה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רוטב דגיםרוטב דגים
2 כוסות עוף רוטיסרי פרוס דק (בערך 2 חזה עוף קטנים)2 כוסות עוף רוטיסרי פרוס דק (בערך 2 חזה עוף קטנים)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים את הרוטב על הדגים כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה