מתכון אמפנדס בשר בקר יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 658 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. לכו לחנות ותביאו את גבינת מונטריי, שמן זית, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו אמפנדס בשר, אמפנדס בשר, ו אמפנדס בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
2
לרסס תבנית אפייה גדולה עם תרסיס שאינו מקל או קו עם קלף. לקרוע חתיכות בצק לגלגל כ -20 כדורי גולף בגודל. באמצעות סיכה מתגלגלת, לגלגל כדורי בצק על משטח מקומח קלות לתוך 5 עיגולים.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים 3 כפות של מילוי במרכז כל עיגול בצק.
מרכיבים שתצטרך
4
מפזרים מילוי קל עם גבינה. מקפלים מעל ולחץ על הקצוות בחוזקה כדי לאטום. מכה בחלק האחורי של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים אמפנדס על תבנית אפייה ואופים עד חום זהוב, 15-20 דקות.
Tempranillo, Albarino, ו Grenache הן אפשרויות נהדרות לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. עמק ורדאד סנטה ינז Tempranillo עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.