אמפנדס הודו
אמפנדס הודו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 693 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הוא זול למדי מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לך מלית, רוטב חמוציות, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. נסו Empanadas הודו ופירה תפוחי אדמה-Empanadas De Pavo, אמפנדס הודו, ו אמפנדס הודו עם סלט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הודו עם רוטב צונן בקערה קטנה.
מרדדים 3 גיליונות מאפה ל 12 אינץ ' longrectangles על משטח עבודה משוריין.
לגזור 2 סיבובים שישה אינץ מכל pastrisheet, באמצעות צלחת קטנה כמדריך (6 roundstotal).
מניחים כל סיבוב על אחד 8-9-inchparchage מרובע.
כף 2 1/2 כפות פירה potatoesonto מחצית מכל עגול מאפה; לחץ lightlyto לשטח, עוזב 1/2-גבול אינץ'. למעלה עם2 עד 3 כפות מלית, ואז על1 / 3 תערובת טורקיה כוס.
זיגוג מברשת סביב מילוי על 1 pastryhalf. מקפלים בצק רגיל חצי מעל מילוי, מתיחה בצק כדי לכסות. חותם קצוות עם tines קלשון. חזור על טופס 5 יותר empanadas.
העברת empanadas (עדיין על parchmentsquares) ל 2 גליונות אפייה rimmed (3 גיליון oneach), מרווח 2 אינץ ' זה מזה. Chillempanadas 20 דקות.
מחממים תנור ל 218°. לחץ edgesof אמפנדס שוב עם מזלג tines.
Brushempanadas עם זיגוג ביצה לבן וחתיכות קטנות למעלה כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים אמפנדס 10 דקות. Reduceheat עד 350°f ואופים empanadas untilpuffed וזהב, 25 עד 35 דקות יותר.
מגישים אמפנדס, חולפים על פני חמוציות לצד