אמפנדס טונה וזית ירוק
מתכון Tunan ו Empanadas זית ירוק יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 2 שעות ו -30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לכם חלב, טונה, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: טונה, זית, אבוקדו, מתכון סלט שעועית ירוקה, טונה איטלקית, סלט ירוק זית ומנדרינה על לחם בגריל, ו אמפנדס בשר בקר וזית.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצל ואת עלה דפנה ומבשלים על אש מתונה, תוך ערבוב מדי פעם עד הבצל מתרכך, כ -12 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת pimentn ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות.
הסר מהחום ולתת להתקרר. זרוק את עלה המפרץ.
בקערה, קל לשבור את הטונה.
מוסיפים את הזיתים, ביצה קצוצה ופטרוזיליה ומערבבים בתערובת עגבניות-בצל. מתבלים במלח ומקררים עד לקרר, כ -30 דקות.
לפתוח את יריעות בצק עלים על משטח עבודה מקומח קלות. באמצעות חותך ביסקוויטים 4 1/2 אינץ', לחתוך את המאפה לתוך 12 סיבובים. באמצעות מערוך, להתגלגל בקלילות כל סיבוב בקוטר 5 אינץ'.
כפית 2 כפות של מילוי הטונה על 1 צד של כל עגול מאפה. מקפלים את הבצק על המילוי ולחץ על הקצוות כדי לאטום באופן דקורטיבי עם הקוצים של מזלג.
קו 2 אפיית גיליונות עם נייר קלף ולהגדיר 6 empanadas על כל גיליון. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 30 דקות לפחות, או עד שמצוננים.
מחממים את התנור ל 400 ומניחים 2 מתלים במרכז. בקערה קטנה, לטאטא את הביצה עם החלב. מברישים בעדינות את האמפנדות עם שטיפת הביצים.
אופים במשך 30 דקות, או עד אמפנדס הם חום זהוב עמוק.
בואו מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.