אמרטו ביסקוטי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם שוקולד, סוכר, אבקת אפייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עוגות אמרטו שקדים עם קצפת אמרטו, אמרטו, ו עוף אמרטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס ומרפדים נייר אפייה בנייר אפייה.
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמלח בקערה בינונית. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד שהם בהירים ותפוחים, 3 עד 5 דקות. מקציפים פנימה את הביצים, הליקר ותמציות השקדים והווניל עד לאיחוד. מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה; מוסיפים את תערובת הקמח ומקציפים עד להטמעה. מקפלים פנימה את השקדים הגולמיים ומכוסים השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זילוף בצורת לב
יכול דיאט קרם סודה
( 23)
3/4 כוס יוגורט תפוזים
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אבק את הידיים ואת הבצק בקמח; מחלקים לשניים ומעצבים לשני בולי עץ בגודל 3 על 12 אינץ ' על תבנית האפייה המוכנה, במרחק של כ -3 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים עד לנפח ולהגדיר, כ 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
תן מגניב 10 דקות על גיליון אפייה, ולאחר מכן להעביר קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -250 מעלות צלזיוס.פורסים את בולי העץ לרוחב לחתיכות בעובי 1 אינץ'; מסדרים את הצד החתוך כלפי מטה על תבנית האפייה. מחזירים לתנור ואופים, מדפדפים באמצע הדרך, עד שהם יבשים וזהובים, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
מניחים את השוקולד הלבן והשוקולד החצי מתוק ב -2 קערות קטנות הניתנות למיקרוגל; מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב אחרי כל אחת מהן, עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
שוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)