אנג'ליקה עגל
אנג'ליקה עגל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם פרושוטו, מרק עוף, בצל וידאלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. , שהוא מוצק. נסו אנג'ליקה חמאה, סלט פירות פיצ'י טרי עם לפרוח של אנג' ליקן ונענע!, ו V-Tol בשר עגל ועוגת ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים כל קציצת עגל עם מלח, פלפל ואבקת שום. על כל אחד מארבע קציצות, מניחים 1 פרוסת גבינה, 2 חניתות אספרגוס, פרוסה אחת של פרושוטו, ועוד פרוסת גבינה על גבי. למעלה כל מחסנית עם cutlet השני, קיפול תחת ולחץ על הקצוות יחד כדי להפוך את החבילה.
בקערה רדודה, להקציף יחד ביצה וחלב.
מניחים את פירורי הלחם על צלחת. לדלות את שני הצדדים של חבילות עגל בקמח. לטבול כל אחד בתערובת הביצה, ואז מעיל עם פירורי לחם.
מניחים על צלחת, ומקררים במשך 30 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. המחבת צריכה להיות גדולה מספיק כדי להחזיק את כל ארבע החבילות. מחממים את העגל משני הצדדים, כ -5 דקות לכל צד.
מוסיפים את הבצל והפלפלים האדומים ומבשלים על אש בינונית עד שהם שקופים.
יוצקים את היין, ומבשלים עד האלכוהול מבושל משם - זה כבר לא מריח כמו חזק.
יוצקים את מרק העוף, ומוסיפים את הפטריות.
מניחים את המחבת ואת תוכנו לתוך התנור שחומם מראש, ואופים במשך כ 30 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית של העגל הגיע 160 מעלות F (70 מעלות C). הרוטב צריך להיות מופחת גם על ידי כמחצית.