סלמון ומרק שמיר עם קרום מאפה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 988 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, סלרי, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו מרק סלמון עם ביצי סלמון, שמיר ותפוחי אדמה, סלמון ומרק שמיר, ו מרק סלמון עם שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בחר 4 קערות או תבשילים קטנים רדודים כדי לשרת ולהשתמש באחד מהם כתבנית לחתוך 4 חתיכות מאפה בגודל ובצורה של מנות ההגשה שלך. השתמש בסכין חיתוך חדה לעבוד סביב המנה שלך. מסדרים את המאפה על תבנית אפייה לא דביקה או על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. מקציפים את הביצה עם טיפת מים ומברישים את הבצק עם שטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
קערה
סכין
3
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד זהב עמוק נפוח.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בינתיים, לתבל את הדגים עם קצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דגים
5
מניחים את הסלמון במחבת קטנה עם היין, רק מספיק כדי לבוא לחלק העליון של הפילה.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיף את עלי דפנה ופרוסות לימון. מביאים את הדגים לרתיחה עדינה, מנמיכים את החום, ולאחר מכן מבשלים במשך כ 8 עד 10 דקות, או עד אטום.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
לימון
דגים
7
בעוד הדגים מלקקים, בתנור הולנדי בינוני על חום בינוני גבוה, לחמם את שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
דגים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
8
מוסיפים את הבצל, הסלרי ותפוחי האדמה. מתבלים במלח, פלפל וסרטנים. מכסים ומזיעים את הירקות במשך 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סרטן מרתיח תיבול
ירק
תפוח אדמה
סלרי
פלפל
בצל
מלח
9
כבה את החום מתחת לסלמון.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
10
הסר את הסלמון לצלחת ומקלף אותו. מסננים את המרק ושומרים על 1 עד 1 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
מרק
11
מוסיף את ציר העוף, מלאי דגים שמורים, ושמנת לירקות. בזמן שזה מגיע לרתיחה, לעשות רביכה במחבת קטנה. ממיסים את החמאה, ואז מקציפים את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
ירק
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מקציף
12
הוסף את המניה ולהקציף במשך 1 דקה. מוסיפים את הדיז ' ון.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציף
13
מוסיפים את הרוכל למרק ומבשלים כ 3 עד 4 דקות כדי לעבות את המרק לעקביות של רוטב רופף.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.