קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות20
מגזין

אנדיב צרפתי עם מיונז סלרי, בשר סרטנים מלאכותי, ו

אנדיב צרפתי עם מיונז סלרי, בשר סרטנים מלאכותי, ו
אנדיב צרפתי עם מיונז סלרי, בשר סרטנים מלאכותי, ונטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. במנה עיקרית זו יש 488 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אנדיב בלגי, סלרי, צימוקים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: סלט סלרי אנדיב, סלט אנדיב וסלרי עם ויניגרט שומר, ו עולש מוקרם / אנדיב בלגי וסלרי עם אפונה.

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Calvet קרם דה בורדו ברוט rosé. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.