אניס ביסקוטי
ביסקוטי אניס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. מתאים ל-26 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם סוכר, מלח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: אניס ביסקוטי, אניס ביסקוטי לשנה החדשה, ו שקדים וביסקוטי אניס.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה.
מערבבים שמן, וניל וביצים, ומוסיפים לתערובת קמח, ערבוב עד מעורבב היטב.
הפוך את הבצק על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול; צור את הבצק לגליל באורך 12 אינץ', ושטח לעובי 1/2 אינץ'.
מערבבים היטב מים וחלבון ביצה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות.
הסר מסדין אפייה למדף תיל, ולתת מגניב. פרוסה רול באלכסון לפרוסות 26 (1/2 אינץ').
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על תבנית אפייה.
מברשת פרוסות עם תערובת לבן ביצה, ומפזרים באופן שווה עם סוכר turbinado.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד יבש.
בואו להתקרר על מדפים תיל.
הערה: 1 1/2 כפות סוכר מגורען ניתן להחליף את 1 1/2 כפות סוכר turbinado.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.