אנכויאדה
גשו לסופר וקנו פילה אנשובי מפחית אחד, שמן זית כתית מעולה, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. מתכונים דומים: Anchoïade, ארטישוקים עם אנצ'ואייד, ו ברוסקטה עם אנצ'וייד תאנים ואגוזים.
הוראות
להתאים את מעבד המזון עם להב, ולהגדיר אותו להסתחרר. זרוק את השום, כך שהוא מרסק לרסיסים. זרוק את כל האנשובי בבת אחת.
מוסיפים את שמן הזית והחומץ. ואז לעצור את המכונה, לגרד את הצדדים, ו גאון עד די חלקה.
כף לתוך קערה קטנה ומגישים עם כמה חופנים של סוכר טרי מצליפה, או כפית אותו על פלפלים אדומים וצהובים קלויים, או לשרת אותו כמטבל ללחם זית.