אננס בגריל ובננות עם זיגוג לימונדה
אננס בגריל ובננות עם זיגוג לימונדה נטול גלוטן,, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו בננות, סוכר טורבינדו, אננס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אננס בגריל ובננות עם זיגוג לימונדה, בננות בגריל ואננס עם זיגוג רום מולסה, ו בננות בגריל עם זיגוג דבש רום לקמפינג או בבית (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך פרוס לאורכו על העור של כל נתח בננה unpeeled כדי לאפשר פילינג קל לאחר בננות הם בגריל. להשחיל את הפרי על שיפודים, לסירוגין נתחים של בננה ואננס.
כדי להפוך את זיגוג, לשים את הסוכר בסיר נירוסטה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד שהוא הופך לנוזל, על 3 דקות. מערבבים עם כף עץ ומוסיפים את מיץ הלימון ואת ההתלהבות. אם באמצעות סירופ קנה, פשוט להוסיף את מיץ לימון עם גרידה ומערבבים, ללא חימום. תניח בצד.
ממלאים ארובה פחם עם פחם עץ, להגדיר את הארובה על הסורג התחתון גריל, ואור. כאשר הגחלים מוכנים, לזרוק אותם לתוך החלק התחתון של הגריל להתפשט באופן שווה. עבור גריל גז, להפוך בינוני גבוה.
מברשת את הפירות משופדים עם זיגוג.
מניחים את השיפודים על חום ישיר. גריל 3 דקות בכל צד, עד פרי הוא השחמה.
הסר מן הגריל מברשת שוב עם זיגוג.
קטעים מתוך 25 Essentials: Techniques for Grilling, by Ardie A. Davis, © 200
תמונות © 2009 על ידי ג ' ויס Oudkerk Pool. בשימוש על ידי רשות של העיתונות הרווחת הרווארד.