אנצ'ילדות בקר עם רוטב אדום חריף
אנצ'ילדות בקר עם רוטב אדום חריף עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 387 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.57 דולר למנה. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, רוטב אנצ' ילדה, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 72 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 56%. נסו אנצ'ילדות בקר עם רוטב אדום חריף, אנצ'ילדות לובסטר עם רוטב קישואים פיקנטי, ו אנצ'ילדות בקר וגבינה עם רוטב אדום ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת הרוטב האדום החריף מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים 1/2 כוס בצל עד שהבצל מתרכך, 3 עד 4 דקות. מערבבים 4 כפיות שום, ומבשלים ומערבבים עד לריחני, עוד 3 עד 5 דקות, מתבוננים בזהירות כדי להימנע משריפת השום. מערבבים פנימה את האורגנו, 3 1/2 כפיות אבקת צ ' ילי, בזיליקום, מלח ופלפל שחור, 1 כפית כמון, הכוסברה המיובשת, הסלסה, רוטב העגבניות, רסק העגבניות ומרק העוף עד שהרוטב משולב בצורה חלקה.
הביאו את הרוטב לרתיחה, הפחיתו את האש לנמוכה, והבשלו כ - 30 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהטעמים התמזגו והרוטב התעבה מעט.
בזמן שהרוטב האדום החריף מתבשל, מבשלים ומערבבים את הבקר הטחון במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהבשר משחים באופן אחיד. שוברים את הבשר להתפורר כשהוא מתבשל, ומסננים עודפי שומן.
מערבבים פנימה 3/4 כוס בצל, 1 כף שום, 1/2 כפית אבקת צ ' ילי ו -1 / 2 כפית כמון לבשר, ומבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך ותערובת הבשר ריחנית בתבלינים, 5 עד 10 דקות נוספות. מערבבים פנימה את רוטב האנצ ' ילדה ומרק הבקר; מבשלים עוד 5 דקות. מערבבים פנימה 1/2 כוס תערובת גבינה מקסיקנית, ומאפשרים לגבינה להתמוסס לרוטב הבשר. מנמיכים את האש לנמוכה, ומבשלים את רוטב הבשר למשך 30 דקות נוספות להסמכה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בתרסיס בישול.
ריססו את שני צידי כל טורטיה בתרסיס בישול, ערמו את הטורטיות בחתיכת נייר אלומיניום בין כל טורטיה, ועטפו את הערימה בנייר אלומיניום.
מכניסים את הטורטיות לתנור שחומם מראש לחימום, כ -10 דקות.
מורחים על 1/2 כוס רוטב אדום חריף על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן. ממלאים כל טורטיה ברוטב הבשר, ושומרים כ -1 / 2 כוס מרוטב הבשר; מגלגלים את הטורטיות לאנצ ' ילדות, ומסדרים בתבנית האפייה, תופרים את הצדדים כלפי מטה.
יוצקים את הרוטב האדום החריף שנותר על האנצ ' ילדות.
מפזרים את 1/2 כוס תערובת הבשר השמורה, ומעליהם 2 כוסות תערובת הגבינה המקסיקנית הנותרות.
אופים עד שציפוי הגבינה מזהיב והרוטב מבעבע, כ-30 דקות.
מוציאים מהתנור ומפזרים כוסברה להגשה.