קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אנצ'ילדות פורל מעושן

אנצ'ילדות פורל מעושן
אם יש לכם רוטב אנצ'ילדה, טורטיות תירס, גבינת שמנת ללא שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מטבל פורל מעושן, מטבל פורל מעושן, ו פורל מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מערבבים פרוסות בצל אדומות ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לשבור פורל לפתיתים.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
3
חותכים גבינת שמנת לגושים 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
4
מערבבים רוטב אנצ ' ילדה מרק עוף ויוצקים 1 כוס של התערובת לתוך 3 ליטר רדוד (9-על ידי 13 - in.) תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
5
מחסנית טורטיות ולשים בשקית פלסטיק מיקרוגל בטוח אבל לא לא לאטום.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
לחמם במיקרוגל על כוח מלא (100%) רק עד חם, 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
לטבול טורטיות, 1 בכל פעם, ברוטב תבשיל להתהפך מעיל. מחסנית בקצה 1 של התבשיל. פיזור 1/8 של פורל, גבינת שמנת, בצל ירוק על פני מרכז 1 טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
פורלפורל
8
רול כדי לצרף מילוי ולהגדיר, התפר למטה, ברוטב. חזור למלא טורטיות שנותרו, דוחף אלה לא ממומשים עד סוף התבשיל כפי שאתה עובד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
יוצקים הנותרים תערובת רוטב אנצ ' ילדה מעל ומסביב טורטיות מלאות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
10
אופים בתנור 400 עד בועות רוטב, 10 עד 12 דקות (כ 9 דקות בתנור הסעה).
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מפזרים גבינת ג 'ק על אנצ' ילדות ואופים עד נמס, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
עם כפית מחוררת, להרים את פרוסות הבצל האדום מהקערה ולפזר על האנצ ' ילדות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מגישים עם מרית רחבה. מתבלים לפי הטעם עם מיץ ליים מהקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא דלואך נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
דלואך נהר רוסי פינו נואר
דלואך נהר רוסי פינו נואר
צבע אדום יפה אודם בכוס, הנהר הרוסי 2018 פינו נואר נפתח עם ניחוחות פירות אדומים בהירים של תות ודובדבן. פטל, ריבס וטעמים שזיף כהה נפגשים עם מגע של תבלין וחומציות בהירה. זהו יין בעל גוף בינוני עם טאנינים מתונים וגימור מתמהמה