אנצ'ילדות שעועית
מתכון enchiladas שעועית מוכן תוך כ 40 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 967 אוהדים. אם יש לך טורטיות wholemeal, עגבניות פחיות g, יוגורט טבעי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Enchiladas שעועית וגבינה, אנצ'ילדות שעועית צמחונית, ו אנצ'ילדות צמחוניות ושעועית. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה. מבשלים את הבצל והגזר במשך 5-8 דקות עד רך להוסיף התזה של מים אם הם מתחילים מקל.
מפזרים את אבקת צ ' ילי ומבשלים 1 דקות יותר.
יוצקים את העגבניות ואת פולסים ולהביא לרתיחה. להנמיך את החום ומבשלים במשך 5-10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה.
הסר מן החום ואת העונה היטב.
מורחים כפית של צ ' ילי שעועית על צלחת גדולה.
להניח כל טורטייה על לוח, למלא עם כמה כפות של תערובת צ ' ילי, לקפל מעל הקצוות להתגלגל לאטום.
מניחים אותם לתוך צלחת ovenproof. כפית צ ' ילי שנותר על גבי.
מערבבים את היוגורט וגבינה מגוררת יחד עם כמה תיבול, וכפית על האנצ ' ילדות. גריל במשך כמה דקות עד העליון הוא זהב מבעבע.